Labin Rabac Vertical – humanitarno finale VerticAlbe 2014

I ove godine nastavljamo sa humanitarnom zakladom Alba+ u koju će klub tijekom godine akumulirati sredstva prikupljena od klupskih humanitarnih projekata.

Utrku Labin Rabac Vertical, koja će se održati u nedjelju, 21. rujna u Labinu, ćemo iskoristiti za prikupljanje sredstava našim potrebitim sugrađanima. I ovaj put smo izabrali Udrugu osoba s invaliditetom iz Labina koji kroz svoje djelovanje značajno dižu kvalitetu života osoba s invaliditetom. 

Utrku organizira SRK Alba u suradnji sa Savezom sportova Grada Labina, a radi se o trail utrci koja start i cilj ima u starom gradu Labinu, spušta se do Rapca te se pješačkom stazom vraća natrag u stari grad preko pećine. Dužina je 5880 m sa 290 metara uspona. Kotizacija za utrku je 25 kn, a ukupan prihod donirat će se Udruzi osoba s invaliditetom. Utrka je pogodna kako za trčanje, tako i za hodanje, za odrasle i djecu, stoga pozivamo širu zajednicu da svojim skromnim prilogom pomogne rad Udruge osoba s invaliditetom.

Planirani početak utrke je u 10:30, a prijave se zaprimaju on-line putem prijavnice na http://racebase.hr/hrv/utrka/210/prijava_na_utrku ili na dan utrke od 09:30 – 10:30 sati.

Dobrodošli!

Kako izgleda staza utrke? Od trga u starom gradu Labinu, spustiti ćete se cestom prema Rapcu, nastaviti na pješačku stazu pa nizbrdo prema Rapcu skroz do recepcije autokampa Maslinica gdje vas čeka naš volonter. Zatim ćete se do Labina vratiti putem oko igrališta do raskršća ispod mjesta Principi i skrenuti prema pećini Aldo Negri. Do Labina se vraćate po označenoj planinarskoj stazi.

Karta vam neće trebati jer će cijela staza biti označena trakicama.

 

 

Leave a Reply