4.kolo: Motovun – run for teran

motovunMali info za sve sudionike nedjeljne utrke VertikAlba “Run for teran”. Zbog MFF-a u Motovun nije moguće doći sa vlastitim prijevozom već busom koji vozi od glavne ceste na Mirni. Tamo će biti popis prijavljenih na utrku pa na vama je da se javite ekipi na blagajni kako bi imali besplatan prijevoz od Mirne do Motovuna. Zbog gužve, svakako budite tamo NAJKASNIJE DO 18h. Za one koji dolaze sa Pazinske strane vrijedi isto ali na blagajni u Motovunu na “kanalu”. Osim ako ćete odraditi malo zagrijavanje pa pješke do Motovuna.

Za sve vertikalce ponosno objavljujemo da smo sa Vinistrom i Motovun Film Festivalom dogovorili suradnju koja će vam se jaaako sviđati. Prvo, Motovun Film Festival svim natjecateljima poklanja majicu, a Vinistra se pobrinula za vjerojatno najzanimljiviju nagradu u povijesti naših natjecanja. Pazi sad: pobjednik Motovuna dobija ni više, ni manje nego vina koliko je težak!

Znači, sve je jasno? Motovun, nedjelja, 28. srpnja. Trčat će se na stazi dužine 4970 metara s 237 metara visinske razlike. Utrka počinje na trgu Andrea Antico, kroz trg Josef Ressel odlazi prema groblju pa cestom nizbrdo do druge serpetine. Tamo se staza odvaja poljskim putem do Parenzane. Na spoju sa Parenzanom, staza vodi desno pa uzduž Parenzane ide do benzinske stanice. Od tamo nastavlja uz školu pa preko starih stepenica kroz ulicu Rialto do cilja na trgu Andrea Antico. Ciljna linija se nalazi na izlazu iz prolaza trg Josef Ressel – trg Andrea Antico.
Start utrke kreće u 19:00, a podizanje startnih brojeva od 16:00 do 18:45 na startu utrke u kinu Trg. Proglašenje pobjednika u kinu Trg u 21 sat.

Prva tri natjecatelja i prve tri natjecateljice čekaju priznanja, a bodovi za ukupni poredak se računaju pomoću hendikep tablice.

Prijaviti se možete na http://www.racebase.hr/hrv/utrka/51/prijava_na_utrku

Startnina: 30 kn, u gotovini na preuzimanju startnih brojeva. Molimo vas da se prijavite čim prije radi nabavke vaših besplatnih majica!

Info staze:
dužina: 4970 m
kumulativna visinska razlika: +237 m
start: 275 m.n.m.
najniža točka: 73 m.n.m.
asfalt: 970m, singletrack: 800m, makadam: 1900m, popločana ulica: 1300m

 

VA4 1

 

3D prikaz: [klikni me]

Leave a Reply