VerticAlba 3.kolo – rezultati

VerticAlba iz kola u kolo ima sve više natjecatelja, tako je na trećem, dosad najmasovnijem,  kolu u Labinu nastupio 31 natjecatelj. Da će liga biti sve neizvjesnija pokazali su osvajači prvih mjesta, Matija Kauzlarić iz riječkog TK Tritona i Ingrid Nikolesić iz AK Sljeme, prvakinja Hrvatske u maratonu iz 2011 godine, jedna od najboljih hrvatskih trkačica na duge pruge. Kauzlarić je zamalo oborio rekord staze, a u cilju su ga slijedili Ivan Stanić na drugom i Igor Kiršić na trećem mjestu. Kod žena je Nikolesić superiorno odnijela pobjedu ispred riječanki Sunčane Smokvine Hanze i Marije Kalčić.

Zanimljivo je da je na trećem kolu nastupio i jedan Šveđanin – Vito Sestan.

U ukupnom poretku, Lučano Sošić je zadržao prvo mjesto usput je i povećao prednost ispred Ivana Stanića na 5,87 bodova. Na treće mjesto se probio Željko Iković iz pulskog DSR Maraton Uljanik. Kod žena je Pavšić Slađana zadržala vodeću poziciju, slijede ju  Albašice Daliborka Dokić i Elena Gržinić.

Četvrto kolo će se održati u Motovunu, 27. ili 28. srpnja, a o točnom vremenu i detaljima ćemo izvijestiti na vrijeme. Prijave za Motovun će se otvoriti 15.srpnja na servisu racebase.hr .

Ukupni rezultati se mogu preuzeti ovdje.
Fotogalerija se može pregledati ovdje.

Leave a Reply