Peti dan putovanja i konačno ulazak u Francusku preko Clavierea, 147 novih kilometara na kontu što ukupno iznosi već ozbiljnih 894 kilometra. Sigurno ste primijetili da je projekt podržala i Vlada RH uvrstivši Čarapinu fotku na njihove profile društvenih mreža. Čarapa se malo obeshrabrio nekim komentarima ali ne treba takvima davati na značaju, treba razmišljati pozitivno, svi smo mi uz tebe Čarapa!

A evo i kratkog sukusa petog dana iz vozačeve tipkovnice…

Mislim super se promovirat i sve, samo mi smetaju neukusni komentari jer ispada da sam masnu lovu ubrao, a mi razmišljamo o tome gdje ćemo spavati i koliko ćemo potrošiti na hranu.Trudim se ne biti isprovociran, ali polako me već peru kilometri…danas je palo 147 km, dva brda koje sam s lakoćom prešao jer uspon ne može biti težak ako u njemu uživaš, a u takvom okruženju moraš uživati. Pogotovo što me nakon drugog brda dočekala Francuska :). Nakon odličnog uspona uslijedio je još brži spust u prekrasni Briancon, a i putem smo naišli na još par gradića kojima jednostavno nismo mogli odoliti, pa smo i njih posjetili.
Nakon odličnih 100 km dolazimo do jezera pored Embruna gdje počinje vjetar koji mi je stvarao muke do našeg današnjeg cilja u gradu Gapu. Konačna kilometraža je zadovoljavajuća, sutra slijedi nastavak :).