Into the wild adventure race – rezultati

de2df791682f079f8397226a3ff38bc7 LPod dirigentskom palicom Inge Presker i Pustolovno ekspedicijskog kluba ”Into the Wild”, na još neistraženom području pitomog moslavačkog i posavskog kraja, na samo 40-ak kilometara od Zagreba održala se 24. rujna pustolovna utrka ”Into the Wild Adventure Race 2011.”.

U dvije težinske kategorije, našlo se za svakoga ponešto. Light varijanta (68-70km) je bila namjenjena za totalne rekreativce željne zabave, a mrvicu teža Ultra (98-102km) za sve one koji žele proliti kapljicu znoja više.

U samoj utrci izmjenjivale su se discipline trekinga, brdskog biciklizma, veslanja i orijentacije, gdje su timovi trebali u što je moguće kraćem vremenu obići zadane kontrolne točke. Pustolovna utrka ITWAR 2011. je šesta, ujedno i zadnja utrka Hrvatske Pustolovne lige na kojoj su se proglasili i ukupni pobjednik i pobjednica lige. Za Albu je nastupio tim “Pivopije” (Marko Lukšić i Goran Vedernjak) u Light kategoriji osvojivši odlično peto mjesto. Ukupni pobjednik lige za 2011. godinu je Slovenac Rajko Kračun, a najbolja kod žena je Zagrepčanka Paula Vrdoljak. 

Više o samoj Pustolovnoj ligi možete pronaći na www.pustolovna-liga.com, a sve o utrci na web stranicama kluba www.intothewild.hr.

Leave a Reply